Det er nå så enkelt å bruke den nye hjemmesiden, og vi ønsker at alle våre trenere skal kunne bruke den. Hver trener får tilgang til sitt lag, og her kan man enkelt legge ut nyheter, oppdatere treningstider og kontaktpersoner.

La oss vise idrettsgleden og aktiviteten i klubben vår!

Facebook- og Spondgrupper fungerer ypperlig til intern kommunikasjon, men viser ikke offentligheten hvor flott klubben vår er. Vi har lyst å se hva deres lag driver med, alt fra kamper og turneringer til en koselig pizzakveld

Ved at andre enn kun styret og webansvarlig bidrar med en god historie i ny og ne, gjør at vi viser offentligheten klubbens mangfold, resultater og utallige gode historier på vår måte, i våre omgivelser, i våre klubbfarger. Klarer vi det, tiltrekkes både medlemmer, supportere og sponsorer.

Mobil først

Vår nye nettside er først og fremst laget for å brukes fra mobiltelefon. Den er enkel, oversiktlig og lynrask. Hjemmesiden har et dedikert app-ikon som dukker opp hvis du legger sorfjell.no som snarvei på din mobile hjemskjerm. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Revolusjonerene enkelt

Klubbnettside er en ny type nettsideløsning laget med to hovedmål:

  • Gjøre det så enkelt å administrere at hvem som helst kan gjøre det uten opplæring.
  • Gjøre brukeropplevelsen fra mobil lynrask og brukervennlig.